Els aparadors de catorze comerços del centre històric de Manresa llueixen les caixes de vi convertides en obres d'art que formen part de la programació de Vi_suals. El certamen arriba enguany a l'onzena edició i reedita la complicitat entre els universos de l'art i del vi.

Les propostes entren a un concurs amb dos categories: adults i estudiants. El lema és «tempus fugit», per convidar els creadors a reflexionar sobre el pas del temps.

Els adults són: Eva Cardona ( Capturant el paisatge), Sònia Segura (sense títol), Marta Casas ( Vida interior), Teresa Martínez ( El pas del temps), Txema Rico ( Enunciat), Dolors Mas ( Panses), Marta Mariné ( Vitis), Marc López ( Vanitas vanitatum omnia vanitas). Els estudiants: Lia Farré i Berta Pozuelo ( Exprimim la vida), Ariadna Bosch ( Quan s'acaba el temps?), Alba Solé i Paula Pozuelo ( Temps vital), David Mompó i Clàudia Oliveras ( Vanitas al vi), Gisela Martínez i Júlia Vallejo ( La vida és efímera) i Carla Berbés i Begoña Portela (sense títol). L'exposició es veurà del 16 de juny al 8 de juliol al Museu de la Tècnica.