«Cuines» es presenta avui a la Parcir amb Arnau París i Benvingut Aligué
Redacció
Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau París han recopilat a Cuines, el llibre oficial del programa de TV3, les seves millors receptes, receptes brutals, meleta de romer i receptes pim-pam. En més de 200 pàgines, a més d’explicar pas a pas com executar-les, els cuiners han inclòs un manual de trucs i consells per aprendre a fer una compra responsable i amb productes de temporada, per saber com emmagatzemar els aliments de forma segura i per dominar tècniques bàsiques que estalviïn temps i feina a l’hora de cuinar.
El receptari, que combina divulgació i pràctica, està editat per Ara Llibres amb la col·laboració de 3Cat. El volum es presenta avui a la llibreria Parcir de Manresa (19 h), amb una conversa entre un dels coautors del volum, Arnau París i el cuiner manresà Benvingut Aligué. Actualment jubilat, va ser l’ànima del Restaurant Aligué, que va tancar el 2020.
- Les pluges augmenten la capacitat dels embassaments per sobre del 18%, però la situació encara és pitjor que fa un any
- Recullen signatures perquè PP i Vox no retirin el nom de l'actriu manresana Assumpció Balaguer de la Casa de la Cultura d'Alpedrete
- Activada l'alerta per intensitat i acumulació de pluja al litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona
- Necrològiques del 30 d'abril del 2024
- ESPIETA | Pinten una plaça per aparcar amb el cotxe sobre la ratlla
- Saps quantes cerveses pots beure sense donar positiu en un control d'alcoholèmia?
- Sánchez i família, vistos des de la Catalunya central: «La política és diàleg, però s'ha convertit en un circ»
- Vols conèixer els nous emojis de WhatsApp?