Durant tot l´agost, el web de Regió7 (www.regio7.cat) ha estat rebent fotografies captades pels seus lectors mostrant com han passat les vacances. En total, han estat més de vuitanta les imatges enviades i ara ha arribat el moment d´elegir-ne la millor. Fins al proper dimecres 30 de setembre els internautes tenen temps d´adreçar-se al web i efectuar el seu veredicte a través d´un senzill formulari.

Des de la tranquilitat de les platges paradisíaques de la República Dominicana i Playa Bavaro fins al bullici de les grans metròpolis de Nova York i Xangai. De la proximitat del Pirineu i el litoral català, fins als paratges llunyans de Myanmar i l´Índia. De la quotidianitat d´un infant banyant-se a la platja fins a la simpatia d´un gat amb ulleres. Les fots arribades des de Manresa, Puig-reig, Castellnou de Bages, Sant Joan de Vilatorrada i Sant Vicenç, entre altres poblacions, són moltes i esperen ser votades.

Paral·lelament, Regió7.cat manté obert el Concurs de l´Estiu, que fins al 15 de setembre proposa un qüestionari sobre la festa major. Aquells qui encertin totes les sis preguntes que s´hi formulen entraran al sorteig d´un cap de setmana en un paratge de Catalunya. El concurs està patrocinat per Quin Passeig i compta amb la col·laboració de Viatges Masanés i Viatges Concord.