No li falta de res, però no està a Lleó, sinó a Madrid, concretament, en una urbanització de Pozuelo de Alarcón. "El Confidencial Digital" va revelar ahir els detalls gràfics i les qualitats del que sembla que serà el nou habitatge de l'expresident del Govern José Luis Rodríguez Zapatero i la seva família.

Abans de deixar la Moncloa, Zapatero havia promès tornar a Lleó, la seva ciutat, però no ho ha aconseguit per la forta -i comprensible-resistència de la seva dona, Sonsoles Espinosa, i les seves filles, Laura i Alba, que tenen els amics i la vida feta a la capital.

L'habitatge en qüestió figura a la venda al preu de 900.000 euros a la pàgina web d'una immobiliària, que la presenta com una "casa d'autor", una "construcció d'avantguarda" concebuda per fondre's amb el seu entorn i que facilita "intimitat i discreció als seus ocupants ".

La parcel·la on s'aixeca el xalet té 603 metres quadrats, dels quals 362 estan construïts i gairebé 297 d'ells són útils. Té piscina, jardí interior, dues habitacions i tres banys. Els espais lliures, doncs, són amplis, i posseeix fins i tot una cistella de bàsquet perquè l'expresident practiqui el seu esport favorit.

Els Rodríguez-Espinosa viuen, des de la sortida de la Moncloa, en un xalet de Somosaguas i tenen com a veïns il·lustres personatges com el banquer Emilio Botín.