El cantant Julio Iglesias ha hagut de ser operat a causa d'un problema a l'esquena, exactament a "la zona lumbar", i això l'obligarà a estar "en repòs", ha informat la seva discogràfica a Espanya. "La setmana passada, Julio Iglesias va ser sotmès a una petita intervenció mèdica a la zona lumbar, com a part d'una revisió mèdica rutinària a Nova York. Julio Iglesias tornarà a totes les seves activitats després de l'repòs que ha de guardar recomanat pels doctors", assenyala en un sol paràgraf, en anglès i espanyol, Sony Music.

L'artista, nascut el 23 de setembre del 1943 a Madrid, va tenir un accident de cotxe, el 22 de setembre del 1963, en què va patir diverses fractures a les cames i una lesió a la columna vertebral que el van deixar semiparalític durant any i mitjà.

Va ser a l'hospital on Iglesias, que fins llavors tenia una prometedora carrera en el futbol, va aprendre a tocar la guitarra, regal d'un infermer, i va començar a compondre cançons, una etapa que es reflecteix en la pel·lícula La vida sigue igual.