Amb un concert a l'església de Sant Martí de Granera, es va cloure diumenge el Festival Viu la Música al Parc, una cita que va servir també per obrir el IV Cicle El Moianès sona, ambdós organitzats per les Joventuts Musicals de Moià.

L'actuació de Granera va anar a càrrec del violoncel·lista barceloní Arnau Tomàs, un virtuós d'aquest instrument i integrant del Quartet Casals, que va oferir un programa amb dues obres de Johann Sebastian Bach, Suite per a violoncel sol núm. 2 en re menor, i Suite per a violoncel sol núm. 3en do major, interpretacions que van ser molt aplaudides pel públic que omplia de gom a gom el temple. Davant la insistència del presents, al final de la vetllada, el músic va correspondre amb un bis.

Abans del concert es va fer un taller de natura, que portava per títol Com és fan els formatges, i després del recital els organitzadors van oferir un sopar amb bufet lliure de productes ecològics de la comarca del Moianès.

Els concerts del festival El Moianès sona, amb obres de les suites per a violoncel sol de J.S. Bach, continuaran el dia 22 d'agost, a l'església de Sant Vicenç de Calders, amb el solista Pau Codina, i finalitzaran el 19 de setembre a l'església de Sant Quirze Safaja, amb el músic germanoamericà Peter Schmidt.