El número dedicat per la revista Paris Match a les luxoses vacances de l'expresident francès i la seva esposa, l'exmodel i cantant Carla Bruni, ha registrat les millors vendes d'aquesta revista aquest estiu, va indicar ahir el setmanari Le journal du dimanche. El reportatge, que va publicar a la portada una fotografia de tots dos en vestit de bany en una platja de Còrsega, ja ha superat els 300.000 exemplars.

Les bones vendes han estat acompanyades de crítiques i burles a les xarxes socials, que es fan ressò d'un possible retoc de les imatges, atès que l'excap d'Estat i líder dels republicans (1,69 metres) sembla en aquestes fotografies visiblement més alt que la seva dona (1,75), malgrat la diferència d'alçada entre tots dos.

La parella, acompanyada del fill de la model, Aurélien, i de la filla que tenen en comú, Giulia, ha passat uns dies al Domaine de Murtoli, un zona de 2.500 hectàrees a la vora del mar i que segons la revista satírica Le canard En-chaîné podria haver-los costat uns 34.200 euros a la setmana.

L'any passat Sarkozy va preparar el seu retorn a la primera línia política en un exclusiu complex turístic de Bali i ara tampoc s'ha lliurat de les crítiques, malgrat triar una destinació del país. En una pausa d'aquestes vacances, durant les quals se'ls ha pogut veure en passejos per la platja, jocs a la sorra i mostres d'afecte, el líder conservador es va reunir amb representants del seu partit a l'illa per mostrar-los la seva desaprovació per la divisió existent entre ells, quatre mesos abans de les regionals.

El president, François Hollande, que aquest any no va voler revelar on anava a descansar, va ser descobert aquesta setmana en un restaurant d'Aiguines, al sud del país, on va anar per celebrar el seu 61 aniversari.

Sense corbata i somrient, es va poder veure Hollande passejant i deixant-se fer fotos amb turistes i locals, amb el ministre de l'Interior, Bernard Cazeneuve, i el secretari general de l'Elisi, Jean-Pierre Jouyet, amb qui va celebrar el seu aniversari en un restaurant.