El veterà actor britànic Michael Caine ha admès que hauria mort "fa molt temps" si no s'hagués casat amb Shakira Baksh, a qui qualifica com la seva "mà dreta" i "confident".

En declaracions a la revista Radio Times, el conegut intèrpret, de 82 anys, va parlar de la seva passada afició a l'alcohol i el tabac, i va atribuir el mèrit de continuar amb vida a la seva segona i actual esposa, amb qui es va casar el 1973 i amb la qual té una filla, Natasha.

"Sense ella hauria mort fa molt de temps. Probablement m'hauria mort d'embriaguesa", va assegurar Caine, que abans havia estat casat amb l'actriu Patricia Haines.

En l'entrevista, l'actor va recordar que quan era més jove solia "beure una ampolla de vodka al dia" i a més "fumava diversos paquets de tabac diaris". "No era infeliç però estava estressat. Ja saps: em faran una altra foto? Com faré aquest paper? Com memoritzaré totes aquestes línies? M'he de llevar a les sis del matí i espero que funcioni el despertador. Sempre hi havia alguna cosa estressant", va assenyalar Caine.