La revista HELLO!, versió britànica de la publicació espanyola ¡HOLA!,s'ha disculpat per publicar una entrevista falsa amb l'actor nord-americà George Clooney sobre la relació amb la seva esposa, Amal. HELLO! ha penjat un comunicat de disculpa a la seva pàgina web, després que l'actor de 54 anys denunciés que la presumpta entrevista exclusiva difosa per la revista era falsa.

La publicació explica en la nota que va comprar el text, en què Clooney suposadament confessa que tracta de no ser lluny de la seva dona més d'una setmana, a una agència especialitzada, evidentment, pensant que era autèntica. "El GrupHELLO! ha comprovat que l'entrevista que va comprar a l'agència Famous va ser, en realitat, elaborada a partir d'una sèrie d'entrevistes anteriors, i el senyor Clooney no va dur a terme moltes de les declaracions que se li atribueixen", diu el comunicat.

La publicació assegura que va comprar el material "de bona fe" a un "agent independent de confiança", que li va assegurar que l'entrevista era autèntica. "Estem sorpresos i decebuts de descobrir que el que es va dir al grup HELLO! en el moment de la compra del material no era veritat", afirma el comunicat. La revista es disculpa, per tant, "sense reserves", davant de Clooney i Amal Alamuddin, pel "disgust que pugui haver causat" la publicació de l'article, que va ser reproduït en nombrosos mitjans de tot el món, i "per donar la impressió que havia dut a terme una entrevista exclusiva a HELLO!".

L'actor va denunciar divendres que l'entrevista publicada per la revista britànica era totalment fabricada. "El problema és que no he concedit cap entrevista a la revista HELLO!, i les declaracions que se m'hi atribueixen no són rigoroses", va afirmar l'intèrpret, en un comunicat difós pels mitjans britànics. "Ser citat incorrectament no és inusual, però que es publiqui una entrevista exclusiva completament fabricada és una cosa nova i una tendència pertorbadora", va subratllar.

La revista HELLO! ha eliminat l'article de la seva pàgina web, on, en lloc seu, hi apareix un text de disculpa.