A partir de dissabte de la setmana vinent, dia 16 d'abril, Regió7 posarà a la venda una promoció de tretze contes clàssics amb dibuixos de la reconeguda il·lustradora catalana Pilarín Bayés. Els lectors del diari podran aconseguir cada dissabte un volum de la col·lecció al seu quiosc habitual per només 6,95 euros més el diari i, en el cas dels subscriptors, abonant només l'import del conte i presentant el carnet del Club.

La primera entrega, el dia 16, serà el conte "Hansel i Gretel" i, les següents: "La princesa i el pèsol" (23 d'abril), "Els músics de Bremen" (30 d'abril), "El sastre valent" (7 de maig), "La lletera" (14 de maig), "Jack i la mongetera" (21 de maig), "Alí Babà i els quaranta lladres" (28 de maig), "Mulan" (4 de juny), "Rapunzel" (11 de juny), "El vestit nou de l'emperador" (18 de juny), "Aladí i la llàntia meravellosa" (25 de juny), "Peter Pan" (2 de juliol) i "Pocahontas" (9 de juliol).

Des de l'inici fins a l'actualitat, Bayés ha publicat més de 800 llibres, alguns de traduïts a vuit idiomes. Ha col·laborat en innombrables publicacions, exposicions d'obra original, i els seus dibuixos s'han aplicat a tot tipus de suports i formats. L'any 1991 la Generalitat de Catalunya li va atorgar la Creu de Sant Jordi i, l'abril del 2011, Vic li va concedir la Medalla d'Or de la ciutat. Per aquest motiu es va fer la gran exposició antològica "Benvinguts al circ de la Pilarín".