L'escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages ha acomiadat el curs amb una gran festa que va tenir l'assistència de prop de 400 persones i que va incloure diversos actes de reconeixement a professors i alumnes.

En la festa, els alumnes de 5è i 6è van rebre un diploma acreditatiu per haver fet llegir i haver comentat contes infantils a alumnes de primer. D'altra banda, l'alumne Joan Gómez va rebre un reconeixement per haver passat a la ronda final del concurs estatal de matemàtiques Panagea 2016. Va quedar en 26a posició de 2.044 participants de la demarcació de Barcelona, i en la número 232 dels 10.374 participants de la seva mateixa edat de tot l'estat espanyol.

Així mateix, es va reconèixer Arnau Guerra, Pol Hernández i Bernat Ledesma, de 6è, per haver estat d'entre l'1% dels alumnes amb més bona nota de tot Catalunya en la prova de matemàtiques Canguret, en què van participar més de 12.000 joves. També es va homenatjar la professora Carme González, que es jubila després d'haver treballat 16 anys a l'escola.

Per la seva banda, l'alcalde, Joan Carles Batanés, va entregar al centre un taló de 2.771 euros per la seva participació en el programa Euronet 50/50. És una iniciativa que pretén promoure l'estalvi energètic mitjançant un incentiu econòmic consistent en el retorn al centre del 50% de l'estalvi aconseguit durant l'any en electricitat i calefacció.