L'anomenat "joc de la molla" o "ruleta russa sexual" entre els adolescents ha posat en alerta les autoritats sanitàries madrilenyes. Més que un joc és una pràctica que consisteix en que diversos nois s'asseguin nus mentre que les noies es posen sobre d'ells, forçant la penetració durant trenta segons; canvien de parella i repeteixen l'operació fins a dues vegades; perd el noi que ejacula primer.

Tot i que els experts diuen que no és una pràctica molt estesa entre els adolescents, sí que existeix, i ja té les pitjors conseqüències, ja que es practica sense preservatiu.

Segons el diari El Mundo, els professionals sanitaris han vist ja diversos casos d'embarassos no desitjats i casos de malalties venèries entre joves.

Experts citats per aquest diari, que parla d'un cas registrat en un pis de Fuenlabrada, alerten que els nois poden tenir problemes d'erecció i de control de l'ejaculació, mentre que elles poden patir vaginisme al ser penetrades sense estar excitades .

A més, encara que ells facin servir preservatiu, són elles les que van canviant de parella, entrant en contacte amb les secrecions de les altres, pel que poden donar-se casos de sida, hepatitis C, sífilis, gonorrea o virus del papil·loma humà (VPH).