Regió7 posa a la disposició dels seus lectors i subscriptors una nova promoció d'una llanterna tàctica ideal per anar de càmping, de pesca o d'excursió.

La llanterna, d’una potència de 250 lúmens, és resistent a l'aigua i és d'alumini de gran qualitat. Tot i així, és lleugera i compacta ja que només mesura 13x4 cm i funciona amb tres piles AAA. Té una funció de zoom de 200 augments i pot il·luminar tota una estança. Així es podrà sentir segur en llocs obscurs durant la nit.

A més, incorpora cinc modes predefinits per escollir la lluminositat que necessitem en cada moment. El mode superlluminositat fa que la llanterna il·lumini deu vegades més que un llanterna estàndard. També es pot escollir entre llum intermèdia o d’intensitat baixa.

El mode autodefensa emet una llum intermitent de gran intensitat. I si ens trobem en una situació d'emergència podem activar el mode SOS, que enviarà un missatge d'auxili en codi Morse.

Els lectors i subscriptors del diari Regió7 poden adquirir la llanterna tàctica al preu de 12,90 euros. Es pot comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.