La vintena de pares i mares assistents a l'assemblea convocada per l'AMPA es van sorprendre en assabentar-se de la presència d'amiant a l'edifici de l'escola i dels riscos que l'exposició contínua a aquest material pot tenir per a la salut. Des de l'AMPA es va aportar l'exemplar de Regió7 del 31 de març, on es va fer pública la problemàtica, i alguns assistents ho van aprofitar per llegir-lo.

Després de la sorpresa va venir la indignació i, seguidament, tots van aixecar les mans quan la presidenta de l'AMPA va demanar-los el suport per tancar l'accés a l'escola a l'inici del curs vinent, el 7 de setembre, si el departament d'Educació no ha complert el compromís de retirar l'amiant.

Pel que fa a l'assistència a l'assemblea, Antonio Blanco, vicepresident de l'AMPA, va explicar que "s'ha de tenir en compte que pràcticament el 80% d'alumnes són forans, i arriben en transport escolar. Els pares també han de desplaçar-se des de Manresa per venir a les reunions, però ha vingut una representació, com ja es fa normalment, i sabem que demà [per ahir] ja ho sabran les famílies de tots els alumnes".

L'AMPA també s'ha posat en contacte amb representants de dues escoles d'Igualada que ja han passat pel mateix problema, i que "s'han ofert a ajudar".