A més a més del berenar, ahir els nens i nenes que aquest estiu han assistit al menjador social de les Escodines també van rebre aplaudiments. El pati del casal del barri va acollir la festa de cloenda del projecte adreçat a infants en risc d'exclusió social. A l'acte, els nens i nenes van cantar les cançons que han après aquest estiu, com El mostre de BanyolesEl dinosaure. També van fer una exhibició de hip-hop.

Són part de les activitats de lleure que han dut a terme una seixantena d'infants al menjador social, que també els hi ha garantit un berenar complet i saludable. Se n'han servit més de 4.700.

El projecte l'ha tirat endavant l'Associació de Veïns de les Escodines, La Caixa, la Fundació Rosa Oriol i l'Ajuntament. L'any vinent tindrà continuïtat, segons es va anunciar durant el festival. A més a més de familiars, a l'acte hi van ser presents regidors de l'Ajuntament de Manresa encapçalats per l'alcalde, Valentí Junyent; sor Lucía, de la Fundació Rosa Oriol; i el director territorial de La Caixa a Catalunya, Jaume Massana.