L'expenedoria número 8, Taba-tk (Casanova,11), organitza un tast femení de cigars a la terrassa del Kursaal Gastronòmic de Manresa demà a partir de les 9 de la nit.

Els organitzadors expliquen que aquest esdeveniment "és el primer que s'organitza a tot Espanya" i pretén aplegar dones que comparteixin dues passions: el cigar i el vi.

El tast servirà per presentar la nova línia de cigars Davidoff. A més, també s'acompanyarà la jornada de tastets gastronòmics i maridatge amb els vins Oller del Mas, i una banda de jazz amenitzarà el tast.

Sílvia Montero, responsable de l'expenedoria Taba-tk, explica que el tast vol contribuir a "culturitzar els clients dins del món del cigar". Montero ha remarcat que el tast femení no vol fomentar que les dones fumin cigars, sinó que "és un moment per gaudir, desconnectar i compartir una estona agradable amb les amigues".

El maridatge anirà a càrrec del sommelier de l'Oller del Mas, Marc Maldonado. En aquest maridatge es presentaran dos vins: Blanc de Picapolls i Bernat Oller 2013.

L'acte comptarà amb la presència d'un mestre torcedor de la República Dominicana que mostrarà el procediment d'elaboració del cigar i de l'Àrea Manager de Davidoff, Martin Pueyo.

Les entrades anticipades es poden adquirir a l'expenedoria número 8, Taba-tk (carrer Casanova, 11) a un preu de 18 euros. Comprades al mateix moment, al Mercat del Kursaal, al passeig Pere III 35 de Manresa, les entrades costaran 20 euros.