Un total de tres persones van resultar ferides ahir com a conseqüència de dos accidents de trànsit a la Catalunya Central.

El primer va tenir lloc a 3/4 de 7 del matí al quilòmetre 17 de la C-55, al terme de Castellbell i el Vilar. Va ser a resultes d'aquest xoc semifrontal que es van originar llargues cues. El conductor del camió va resultar il·lès, mentre que els dos ocupants del vehicle van resultar ferits, un greu i l'altre menys greu.

El conductor és Joaquim M. T., de 54 anys, i l'acompanyant Anna G. R., de 55 anys, tots dos són veïns de Sabadell. Van ser traslladats a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Poc després, cap a les 8 del matí, també va resultar ferida lleu la conductora d'un vehicle que va sortir de la via al quilòmetre 5 de la C-162, al terme municipal d'Alp. Es tracta de Mònica O. H., de 32 anys, i veïna d'aquesta població cerdana. Va ser traslladada a l'Hospital de Puigcerdà.

Un ciclista rescatat

Els Bombers també van haver de rescatar un ciclista barceloní de 31 anys accidentat a Alp, amb un fort cop al cap. També va ingressar a l'hospital de Puigcerdà.