El campus UGranollers de la UVic-UCC s'encalla perquè no ha tingut prou demanda

El curs vinent s'havia de posar en marxa amb dos graus universitaris, un d'Administració i Direcció d'Empreses i un altre de Màrqueting

02.08.2016 | 08:31
Jordi Montaña és el rector de la UVic-UCC
Jordi Montaña és el rector de la UVic-UCC

El campus UGranollers de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya s'ha encallat abans d'hora. No impartirà els dos graus universitaris que tenia previst oferir el curs vinent perquè no hi ha hagut prou demanda. La UVic-UCC manté els seus plans per implantar quatre graus a la capital del Vallès Oriental a partir del curs 2017-2018. El campus UGranollers és el tercer de la UVic-UCC juntament amb els de Vic i Manresa. Es va presentar al març.

La previsió era posar en marxa dos graus universitaris el 2016-2017. El d'Administració i Direcció d'Empreses i el de Màrqueting. El primer ha tingut una trentena de peticions, i el segon, una vintena. Segons publica el diari El 9 Nou de Vic, l'existència del campus consolidat a la capital d'Osona hauria influït en la poca demanda. De moment es posarà igualment en marxa el campus amb el cicle formatiu de grau superior de Màrqueting i Publicitat i cursos de formació continuada.

La universitat manté la previsió d'oferir quatre graus universitaris el curs 2017-2018. Els dos que s'havien d'impartir passat l'estiu i els d'Emprenedoria i Economia Digital, i una enginyeria. També un nou cicle superior en producció Audiovisual. La UVic-UCC i l'Ajuntament de Granollers tenen la confiança que amb un campus més gran i més oferta, l'opció UGranollers sigui més atractiva.

En declaracions a El 9 Nou, el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Granollers, Francesc Arola, va afirmar que "sap greu que el primer any no tingui el volum que hauríem volgut, però no comprometem el projecte".

La UVic-UCC també ha expressat recentment la seva voluntat de crear la marca UBarcelona per implantar-se i oferir més estudis a la capital catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Manresa impulsa que aturats trobin feina en el sector agrari

Qui estigui interessat a desenvolupar una carrera professional agrària pot adreçar-se al Centre...

La Generalitat retira 750.000 euros més de subvenció de l´edifici Impuls

La Generalitat retira 750.000 euros més de subvenció de l´edifici Impuls

Els diners són de la segona convocatòria Feder i s'afegeixen als 1,2 milions d'euros ja revocats

Manresa participa en un projecte europeu per al tractament de residus valorat en 2,2 milions d´euros

Manresa participa en un projecte europeu per al tractament de residus valorat en 2,2 milions d´euros

S'investiguen nous mètodes per disminuir costos per eliminar els lixiviats, aigües contaminades...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema