Vist i no vist. En un ple extraordinari que amb prou feines va durar cinc minuts, el president del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, va prendre ahir possessió com a nou regidor de l'Ajuntament de Manresa. Forma part del grup municipal de Convergència, ara PDC, i substitueix el buit que va deixar el fins ara portaveu de l'equip de govern i regidor d'Habitatge, Antoni Llobet, per dedicar-se en exclusiva a la Secretaria General del departament d'Ensenyament. Arnau era onzè a les llistes de CiU.

Va prometre el càrrec, i avui es faran públiques les seves responsabilitats al consistori, així com la reorganització interna del govern municipal, format per Convergència i Esquerra, després de la marxa de Llobet.

L'únic punt de l'ordre del dia del ple era la presa de possessió d'Arnau. Després de prometre el càrrec, Valentí Junyent li va imposar la medalla de regidor i va donar la paraula als grups municipals. De l'oposició només va intervenir Jordi Masdeu, de la CUP, per assegurar que es posicionaran quan se sàpiguen les noves atribucions d'Arnau al govern.

Per Esquerra, Mireia Estefanell li va donar la benvinguda, i li va desitjar molts encerts, igual que va fer Jordi Serracanta per Convergència. "Estem convençuts de les teves capacitats i de la teva voluntat de servei a la ciutat i al país", va dir.

Al públic només hi havia una persona. Un berguedà company de feina d'Arnau.