La trobada ha aplegat al costat del llac i en el nivell superior del parc vehicles dels diferents serveis amb les sirenes udolant i també demostracions i activitats. És tracta d'una versió ampliada de la trobada que es va fer a la plaça Europa de Manresa el passat mes de juny, i que se celebra amb motiu dels 150 anys de la Policia Local.

Durant tot el dia, des de les 11 del matí a les 6 de la tarda, ha tingut lloc exhibicions de gossos de la Policia Local i exposició de vehicles dels diferents cossos d'emergència, inclòs un helicòpter dels Mossos d'Esquadra. També ha estat present la Guàrdia Civil amb una unitat de Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) i la Unidad Militar de Emergencias (UME) amb un camió bomba de bombers i una embarcació, que va marxar abans de tancar la mostra perquè havia de retornar a Saragossa.

L'objectiu de la trobada, que organitza la Policia Local i l'Ajuntament de Manresa, és donar a conèixer a la ciutadania, i de forma lúdica, les dotacions i els recursos que existeixen per fer front a les situacions d'emergència i de protecció civil.

La jornada ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Federació ADF Bages, Mossos d'Esquadra, emergències mèdiques de la Generalitat de Catalunya, Bombers, Associació de Guies Canins, Protecció Civil de Manresa, IPA Bages, Transport Sanitari de Catalunya, Federació de Professionals de la Seguertat Pública de Catalunya (FEPOL), Guàrdia Civil, Creu Roja Manresa, Banc de Sang i Teixits.