La Festa de la Llum engega els motors. Aquest cap de setmana ja hi ha actes programats. Però abans, aquest mateix divendres, s´inaugurarà l´exposició del 12è Premi Climent Muncunill Roca pera joves artistes. A les 20h tindrà lloc a l´Espai7 del Casino l´exposició de les obres presentades. En aquest mateix acte es llegirà el veredicte del jurat i es lliurarà el premi al guanyador o guanyadora de l´edició present, així com l´accèssit corresponent.

Durant el cap de setmana les activitats no pararan. Així, dissabte, de 10h a 12h, es farà una visita medieval al Castell-Fortalesa Oller del Mas. L´activitat consistirà en una visita teatralitzada al recinte. El preu és de 7 euros i els nens de fins a 12 no paguen entrada. És imprescindible, però, reservar prèviament a enoturisme@ollerdelmas.com. Diumenge al matí n´hi ha una altra de programada.

El mateix dissabte, a les 11h del matí, hi ha la 7ena edició de Futbol Dual amb dues pilotes. Serà a l´Estadi Muicipal de futbol del Congost. A la tarda (17h) es disputarà el Joc de ciutat de la Llum "a la recerca del tresor", a la Plaça Sant Ignasi Malalt. Una activitat pensada per la mainada i en la qual s´hauran de superar proves pel nucli antic de Manresa per trobar el tresor oblidat. Cal inscripció prèvia aquí. Finalment, a les 18h a la Plaça Sant Domènec hi haurà una exhibició d´hoquei patins.

Finalment, diumenge a la tarda, a les 18h, els més petits tenen una cita amb el Jan i la Julía i els seus amics, a la Sala Gran del Kursaal, un espectacle que farà partícip els més petits de la celebració dels 10 anys de la reinauguració del Kursaal. Encara hi ha entrades disponibles, a 10 euros i a 8 euros amb descompte.