El Psychodelic Dance Festival és una festa de ball en format masterclass que aplega centenars d'alumnes i professors de gimnasos de la Catalunya central i altres punts del país. El festival tindrà lloc aquest diumenge 7 de maig a les 5 de la tarda a Silenci Manresa. La presentació ha tingut lloc a AMPANS i ha anat a càrrec dels promotors de la iniciativa. En aquesta ocasió s'han unit més de trenta monitors de gimnàs.

El Psychodelic Dance Festival va néixer fruit de la febre pel ball fitness sorgit en els últims temps a gimnasos, centres cívics o escoles i amb l'objectiu d'aglutinar professionals del sector i públic en una gran masterclass de ball, salut i esport.

El valor afegit és unir tota aquesta gent per una causa solidària: en aquesta ocasió col·laboren amb AMPANS per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual també a través de la dansa. Durant el festival, una de les coreografies anirà a càrrec d'un grup de nois i noies de l'escola Jeroni de Moragas d'AMPANS.

Els promotors de l'esdeveniment ja han posat a la venda les entrades, que es destinen a cobrir les despeses de l'esdeveniment. Es poden aconseguir de forma anticipada directament a través dels monitors dels gimnasos de Manresa per 12 euros o el mateix diumenge a la taquilla de Silenci per 15 euros.