La gerència de Serveis d´infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona ha comunicat que, a partir d'avui dijous, 7 de setembre, en el marc dels treballs corresponents a les obres de l´itinerari de vianants entre el Pont de Sant Francesc i l´estació de Renfe, es restablirà el trànsit normal pel Pont de Sant Francesc i s'eliminarà, doncs, el pas alternatiu amb la carretera C-37z.

El que encara es manté és el sentit únic de circulació entre el Pont de Sant Francesc i el Pont de La Reforma (direcció estació Renfe).

L'actuació que s'està duent a terme, a càrrec de la Diputació de Barcelona, és la construcció d´una passarel·la i vorera entre el pont de Sant Francesc i l´esplanada d´aparcament amb un tram en voladís amb estructura metàl·lica, un altre sobre murs de contenció, i un altre tram de vorera que permeti la construcció d´un espai per a pas de vianants d´1,80 metres lliures. També s´adequa el pas de vianants existent de connexió entre la nova vorera i el passadís d´accés a l´estació de Renfe i es renovarà l´enllumenat existent.