Les piscines municipals de Solsona han recaptat enguany 484 euros en el marc de la jornada solidària "Mulla´t per l´esclerosi múltiple", que en aquesta edició s´ha completat amb una setmana dedicada a la malaltia dins el programa d´activitats multiesportives de les instal·lacions.

300 euros recaptats provenen de la venda d´articles de marxandatge de la campanya promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple; 90 euros, de donatius realitzats per banyistes que diumenge van accedir a les piscines, i prop d´un centenar d´euros van ser aportats pels infants i joves participants a les activitats multiesportives.

Diumenge passat, a més d´oferir l´entrada lliure a les instal·lacions municipals durant tota la jornada, es va habilitar un carril per nedar en favor de la causa. Ho van fer set persones, que van acumular 2.800 metres.

La setmana prèvia, els nens i nenes de les activitats multiesportives van aprendre informació sobre l´esclerosi múltiple. Es va fer pedagogia entre tots els grups d´edat per motivar-los a prendre part en la jornada solidària que s´organitza a més de 600 piscines d´arreu del país. Aquesta malaltia afecta unes 7.000 persones a Catalunya.