La presidenta del Consell tindrà dedicació exclusiva i cobrarà 45.000 euros anuals

Francesc Xavier Mas, vicepresident primer de l'ens comarcal, rebrà 14.000 euros anuals per una dedicació parcial del 35% de la jornada

09.08.2015 | 07:52
Constitució del nou Consell Comarcal, el 20 de juliol passat

L'equip de govern del Consell Comarcal del Solsonès tindrà dos membres amb dedicació i retribució. El primer, Sara Alarcón, percebrà la quantitat de 45.000 euros bruts anuals per la dedicació exclusiva al càrrec de presidenta del Consell Comarcal del Solsonès. El segon, Francesc Xavier Mas, tindrà una retribució de 14.000 euros bruts anuals per al càrrec en dedicació parcial de vicepresident primer del Consell. Mas és l'alcalde del municipi de Sant Llorenç de Morunys.

Pel que fa a la resta de membres de la corporació, cap d'ells no exercirà el seu càrrec en règim de dedicació exclusiva ni parcial. Els consellers, però, percebran diverses indemnitzacions i dietes per diferents aspectes relacionats amb l'exercici del càrrec. En aquest sentit, rebran 100 euros per assistència a les comissions de govern del Consell Comarcal, en cobraran 45 per assistència a les comissions de govern del Centre Sanitari, 70 per assistència a la Junta de Portaveus, 45 per assistència a plens del Consell Comarcal i Juntes del Centre, 12 per dietes de manutenció, i 25 cèntims per cada quilòmetre fet en desplaçaments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema