El Teatre Comarcal de Solsona, va ser, dissabte passat, l'escenari de la tretzena edició de la nit literària i musical del Sol del Solsonès. Enguany, la vetllada, que va incloure una desena d'actuacions, es va dedicar a la figura del seu fundador, Enric Serra, desaparegut aquest any.

Música, poesia, prosa i ball van van protagonitzar la vetllada que va comptar amb el músic solsoní, Ivan Dach, alumnes d'Arrels, el grup La Quinta del Barrio de l'escola de música, el grup del Sol del Solsonès el Sol Canta i representants de l'escola de dansa, entre altres participants que van passar per l'escenari del teatre.

L'acte, presentat per Ramon Segués i Núria Bonet, va comptar amb la presència de la presidenta del Sol del Solsonès, Mònica Serra, del director dels serveis territorials de Benestar Social i Família de Lleida, Antoni Reinoso, que va felicitar la tasca del Sol i va tenir un record pel seu fundador, i del president de Salut Mental Catalunya, Xavier Trabado, que va recordar que les persones que pateixen una malaltia mental tenen dret a viure dignament.

Després de les actuacions, es va projectar un vídeo en homenatge al qui fou fundador i president de l'entitat, Enric Serra, realitzat per Jaume Subirà, on es destacaven les seves qualitats. També es va fer l'entrega de premis del primer concurs de dibuix "Ets un sol". La cloenda va anar a càrrec de la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, i de l'alcalde de Solsona, David Rodríguez.