Coincidint amb la recollida de cartes dels patges a Solsona, l'Associació Solidària Petjades va organitzar una Sopa de pedres a la plaça Major. Tot portant la carta als Reis d'Orient, els nens i nenes de Solsona van fer arribar un desig escrit en un paper que es va dipositar a la caldera. L'acte també va tenir els seu component solidari.

Per aquest motiu, al mig de la plaça hi havia una cassola gegant que es va anar omplint amb la col·laboració dels solsonins i solsonines. En total, es van recollir 144 tiquets que equivalen a 288 euros, que es destinaran al Rebost Solidari de Solsona. Aquests tiquets són per a l'obtenció de productes làctics, carn, peix, ous, fruita i verdura.

D'aquesta manera, segons apunta l'entitat, "es va fer realitat el conte de la Sopa de Pedres, en què els nens de Solsona obtindran aliments bàsics". Entre els desitjos que van escriure els infants hi havia "pau, amor i salut", "fora guer-res", "que tothom tingui menjar" o "que la iaia es posi bé". També n'hi va haver algun de caire polític: "ni març ni Mas", o esportiu: "que el Madrid guanyi alguna cosa".