El Casal Popular La Fura celebra els actes centrals del seu desè aniversari

Dissabte es farà una xerrada sobre la situació
de l'espai i de l'esquerra independentista solsonina

25.01.2016 | 07:49
Campionat de bitlles catalanes en el vuitè aniversari de La Fura

El Casal Popular La Fura celebra el proper dissabte la jornada central de commemoració del seu desè aniversari amb diverses propostes populars que combinen la música i la reflexió. Les activitats per celebrar els deu anys de vida del casal estan obertes a tothom.
Les activitats començaran a 2/4 d'1 del migdia amb un concert-vermut a càrrec de la Simfotònica, un grup format exclusivament per acordions diatònics, que ofereixen un repertori de ball i cançó tradicional a diverses veus. Seguidament, a partir de les 2, es farà un dinar popular, amb fideuà.
A la tarda, les activitats seguiran amb una xerrada sobre els 10 anys de La Fura i la situació actual de l'espai i de l'esquerra independentista del Solsonès, amb membres de la Fura, Arran i la CUP, i es pretén obrir un debat per aportar idees i millorar el funcionament del Casal. Tot seguit, es farà un tast de cervesa artesana, a càrrec de La Pirata i, a la nit, després del sopar popular, hi haurà concerts acústics de la Fera Ferotge i Les Absentes. Tots els actes es faran al Casal La Fura o a la plaça de Sant Pere, segons les condicions de la meteorologia, i tots seran gratuïts, a excepció del dinar, el tast i el sopar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema