El Casal Popular La Fura celebra el proper dissabte la jornada central de commemoració del seu desè aniversari amb diverses propostes populars que combinen la música i la reflexió. Les activitats per celebrar els deu anys de vida del casal estan obertes a tothom.

Les activitats començaran a 2/4 d'1 del migdia amb un concert-vermut a càrrec de la Simfotònica, un grup format exclusivament per acordions diatònics, que ofereixen un repertori de ball i cançó tradicional a diverses veus. Seguidament, a partir de les 2, es farà un dinar popular, amb fideuà.

A la tarda, les activitats seguiran amb una xerrada sobre els 10 anys de La Fura i la situació actual de l'espai i de l'esquerra independentista del Solsonès, amb membres de la Fura, Arran i la CUP, i es pretén obrir un debat per aportar idees i millorar el funcionament del Casal. Tot seguit, es farà un tast de cervesa artesana, a càrrec de La Pirata i, a la nit, després del sopar popular, hi haurà concerts acústics de la Fera Ferotge i Les Absentes. Tots els actes es faran al Casal La Fura o a la plaça de Sant Pere, segons les condicions de la meteorologia, i tots seran gratuïts, a excepció del dinar, el tast i el sopar.