L’escola Vedruna de Manresa, inaugura l’exposició "Infants, Sagrat Cor, Vedruna… Per molts anys!" que marca un moment històric compartit amb totes les escoles Vedruna: els 200 anys de presència Vedruna a Catalunya.

A més a més, aquest 2024, Manresa ja suma 170 anys de tradició educativa a la localitat. A través de l’exposició Manresa recorre les diferents etapes viscudes des de Casa Caritat, els Infants, Sagrat Cor i fins a Vedruna Manresa.

Les escoles Vedruna tenen avui presència en 33 municipis arreu del país.Amb motiu dels actes de celebració dels 200 anys de la congregació de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna, la Fundació Vedruna Catalunya Educació impulsa aquesta exposició commemorativa. S’organitzen 37 exposicions, a totes les poblacions del nostre país on avui hi ha una escola Vedruna en actiu. L’exposició explica el propòsit de la Congregació a l’hora de crear una xarxa d’escoles i posa en valor els elements claus del Projecte Educatiu. Cada exposició inclou una part comuna,que recull l’origen i la trajectòria de la congregació, i una part amb la història i la vida de cada escola.