El veïns de Jorba votaran sobre la necessitat d’ampliar el sòl industrial del municipi. La convocatòria a les urnes està prevista per al dia 24 d’octubre, però des d’ahir ho poden fer els veïns que decideixin fer-ho anticipadament. Es tractat d’una consulta popular múltiple i no referendària.

El vot anticipat es podrà fer fins al divendres 22 d’octubre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.30 h, i també dimarts i dimecres, de 16.00 a 18.00 h. Per exercir el vot anticipat s’haurà de presentar l’imprès de sol·licitud de vot anticipat que es pot trobar a l’apartat de la consulta popular de la web municipal www.jorba.cat o a les mateixes oficines de l’Ajuntament i el DNI.

En aquesta consulta hi poden participar els veïns majors de 16 anys ( empadronats al municipi abans del 31 d’agost de 2021. En la convocatòria es plantejaran dues preguntes: Esteu d’acord que el Pla Director d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena classifiqui 46 hectàrees de sòl industrial al Parc Tecnològic Igualada-Jorba? i Esteu d’acord que l’Ajuntament s’oposi als grans projectes d’energies renovables que afectin el municipi en el marc normatiu actual?