Una sola persona va comprar la majoria dels 20 bitllets del cinquè premi de La Grossa de Cap d'Any que es van vendre a Sant Feliu de Sasserra. Ho va fer amb la intenció de regalar els números als familiars. La major part dels 50.000 euros en premis, 2.500 per bitllet, s'han repartit entre Sant Feliu mateix i la població d'Oristà. El cinquè premi va ser per al 27.719, que a més a més de Sant Feliu també es va vendre a L'Hospitalet i Figueres. De cada número se n'emeten 85 bitllets

Els números es van vendre al supermercat Grilló del poble, al carrer Sant Pere Almató. Aquest dissabte tot eren trucades i visites a l'establiment per felicitar-los per haver donat el guardó. L'establiment és regentat per Maria Antònia Riba i Ramon Grilló. Es van assabentar que havien donat el premi perquè van seguir en directe el sorteig per televisió. A partir de llavors va ser quan van començar les trucades de felicitació. Al migdia, una representant de Loteries de Catalunya es va adre´çar a l'establiment amb cava per celebrar-ho. Segons Riba, per al sorteig van vendre més de 100 números diferents. La padrina que va prémer el botó que va treure el cinquè premi va ser l'esportista Gemma Mengual.

Sant Feliu Sasserra ha sigut l'únic població de la Catalunya central agraciada amb un pessic del sorteig de La Grossa de Cap d'Any. El primer premi, el 9.260 es va vendre a Blanes i per internet. Està dotat amb 100.000 eruos per bitllet, 20.000 per euro jugat.

El segon premi va ser pel número 34.983, venut a la població gironina de Campdorà i amb 32.500 eruos per bitllet, 3.000 per euro jugat. El tercer premi es va vendre a Barcelona i a Reus. És el 20.483, i reparteix 15.000 euros per bitllet, 3.000 per euro jugat. El quart premi va estar molt repartit. Va anar també a Reus, Castelldefels, Arcs i els Vinyols. Reparteix 5.000 euros per bitllet, 1.000 per euro jugat.