Una supervivent de l'atemptat de la marató de Boston (EUA) de 2013, que va perdre una cama en l'explosió, i el bomber que la va ajudar i va acompanyar a l'hospital, contrauran matrimoni pròximament, segons han indicat avui als mitjans nord-americans.

La cinematogràfica història d'amor entre Roseann Sdoia, de 48 anys, i el bomber Mike Materia, de 37, va començar en plena tragèdia per l'atemptat de Boston, que va causar tres morts i més de 200 ferits.

Sdoia es trobava entre els espectadors prop de la línia d'arribada de la cursa quan va explotar la segona bomba i va ser Mike Materia qui la va calmar i va acompanyar en el viatge fins a l'Hospital General de Massachusetts de la ciutat.

"Li vaig preguntar si jo em moriria. I ell em va dir que estaria bé, que només tenia una ferida superficial", va recordar Sdoia.

Durant l'estada a l'hospital, Materia visitar en diverses ocasions a la seva futura esposa.

Poc després van celebrar la seva primera cita, al juny de 2013. La història d'amor va prosseguir durant la rehabilitació de Sdoia, una de les 16 persones que van perdre una extremitat com a conseqüència de l'explosió.

"Vaig saber que estava començant a tenir sentiments cap a ell perquè era amable i afectuós. I té un somriure increïble", ha afegit Sdoia.

El desembre passat, Materia li va demanar formalment matrimoni a l'illa de Nantucket, davant de les costes de Massachusetts, i tenen previst fer-ho aquest any.

Així mateix, tenen planejat publicar el llibre "Perfect Strangers" ( "Perfectes desconeguts"), sobre les històries de quatre persones que les seves vides es van creuar durant els atemptats, i continuar amb tasques de recaptació de fons per a la Fundació de Atletes amb Desafiaments.