L'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas va afirmar, davant el Parlament de La Rioja que «no està acreditar el finançament irregular del Partit Popular» i va considerar que «l'objectiu de la sentència» de l'Audiència Nacional era «fer fora el PP del Govern». Bárcenas va comparèixer al Parlament de La Rioja per videoconferència dins de la comissió d'investigació que la cambra ha iniciat pel presumpte finançament il·legal del partit a La Rioja i, en concret, l'existència de xarxes de donacions irregulars, així com adjudicacions de contractes públics.

L'extresorer, que en principi es va negar a contestar les preguntes sobre l'apunt de 200.000 euros amb el nom de la comunitat, finalment, després d'un tens interrogatori del socialista Francisco Ocón, va afirmar que «no està acreditat el finançament irregular del PP, sobretot quan la fiscal del cas ha estat premiada amb un lloc important a Brussel·les».

«Els meus delictes fiscals són els meus delictes fiscals, no del Partit Popular», va dir l'extresorer dels conservadors, que creu que «les persones són responsables dels seus comportaments personals».