Les festes del barri de Valldaura, que s'havien de celebrar a partir de demà divendres, i també dissabte i diumenge, dies 5, 6 i 7 de juny, respectivament, no se celebraran.

L'associació de veïns del barri manresà ha informat a través d'un comunicat que, com a conseqüència «de l'actual situació de pandèmia que s'està vivint arran de la Covid-19, seguint les mesures de seguretat i de desconfinament ordenades per les administracions competents i tenint en compte que encara ens trobem dins l'última pròrroga de l'estat d'alarma, enguany no es duran a terme les Festes del Barri 2020», previstes pels esmentats dies 5, 6 i 7 de juny.

L'entitat veïnal ha volgut donar les gràcies «a tot el teixit de comerciants, professionals i col·laboradors que, any rere any, ens donen suport en la realització del butlletí i de les esmentades festes».

Malgrat aquesta suspensió, la intenció de l'entitat veïnal és mantenir la missa en record de tots els difunts, «un cop s'aixequi l'estat d'alarma» i quan la situació general ho permeti.