El Rei, Sánchez i Aragonès tornen a coincidir en la inauguració del MWC

El president de la Generalitat esquiva el 'besamans', a diferència de l'alcalde Jaume Collboni

La presidenta del Parlament, Anna Erra, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, arriben al MWC

La presidenta del Parlament, Anna Erra, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, arriben al MWC / Nico Tomás (ACN)

Nico Tomás (ACN)

Unes hores després del sopar a l'MNAC, el rei Felip VI, Pedro Sánchez i Pere Aragonès han tornat a coincidir aquest dilluns al matí a la inauguració del Mobile World Congress (MWC), a Fira Gran Via. Si bé el president de la Generalitat i la presidenta del Parlament, Anna Erra, han esquivat el 'besamans' amb el monarca, totes les autoritats s'han trobat en la conferència inaugural, on sí que s'han saludat. En canvi, l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, sí que ha participat de la benvinguda al monarca, juntament amb el president de GSMA, John Hoffman, els ministres Jordi Hereu i José Luís Escrivá, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, i el president del Paraguai, Santiago Peña.

El president Pere Aragonès i la presidenta Anna Erra han arribat a les instal·lacions de Fira Gran Via a les nou del matí, un quart d’hora abans que Felip VI i Pedro Sánchez, han saludat els organitzadors de la fira i han entrat directament a la conferència inaugural. És a l’auditori on han coincidit amb el monarca i s’han saludat.

També han participat de la inauguració del Mobile World Congress l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria María; la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el president de Fira de Barcelona, Pau Relat.