Un constructor agafa una motoserra i destrossa la teulada d'un client que no li vol pagar la feina feta

El constructor ja va avisar-lo amb cartells, però no va servir de gaire

L'home amb la motoserra

L'home amb la motoserra / @ user18526052

Fer obres a casa, de tant en tant, per estètica o perquè realment és necessari per a l'estructura de l'edifici o habitatge és normal, sempre que, l'economia ho permeti. Doncs un ciutadà de Swords, Dublín, va encarregar a un constructor una feina per al seu habitatge. Després de fer tota la feina encomanada, el constructor va demanar el pagament de la factura, però la sorpresa va ser que el client no li va voler abonar.

Llavors el constructor va decidir que si no cobrava, no marxaria de rossetes el client, i va decidir agafar una motoserra, pujar al sostre de la casa i destrossar-li. En el vídeo que s'ha fet viral a xarxes, es pot veure com el constructor fa ús de les seves habilitats per cobrar-se la feina que no ha rebut en efectiu.

Tant veïns com propietaris van sortir immediatament de les seves cases per veure què passava i més d'un va gravar aquesta situació tan desagradable. El constructor, anteriorment, va col·locar al voltant de la casa del client cartells posant que no li havien pagat per la feina feta i aquest vídeo s'ha viralitzat arreu de les xarxes socials.

Esperem que, el constructor hagi cobrat el que li pertoca, que el client pugui reclamar els danys ocasionats i desitgem que l'escarment li serveixi per no enganyar o no voler pagar una feina contractada per un professional.