Vueling estrena nou destí: volar des de Barcelona fins a aquesta petita ciutat italiana serà possible

L'empresa programarà dos vols per setmana a aquesta destinació entre el 13 de juny i el 8 de setembre

Un avió de Vueling

Un avió de Vueling / Arxiu

Eduardo Calle

Vueling ha incorporat una nova destinació a l'aeroport de Barcelona. L'aerolínia espanyola incorporarà pròximament la ruta entre la capital catalana i la localitat italiana de Comiso, a l'illa de Sicília.

Es tracta de la primera connexió entre totes dues localitzacions, i la companyia ja ha anunciat que a partir del 13 de juny, i fins al 8 de setembre, es podrà realitzar dues vegades per setmana: un recorregut d'anada i tornada el dijous i un altre el diumenge.

Horaris dels vols

Entre el 13 de juny i el 8 de setembre, Vueling ha confirmat que es faran, per un preu de tarifa de 61 euros, els següents trajectes setmanals:

  • Barcelona- Comiso: dijous i diumenge, a les 5.55 hores (arribada a les 8.00 hores)
  • Comiso- Barcelona: dijous i diumenge, a les 10.25 hores (arribada a les 12.35 hores)

Operacions de Vueling a Itàlia

El trajecte reforça l'actual operativa a Sicília, on Vueling opera també en altres dos aeroports, a Palerm i a Catània. Segons recull EFE, Itàlia és l'únic país a més d'Espanya en el qual Vueling té dues bases internacionals -Roma Fiumicino i Florència-, entre les 16 que té a Europa.

La companyia va iniciar la seva activitat a Itàlia el 2004, l'any de la seva fundació, arribant ara a operar en 15 aeroports italians en temporada d'estiu: Roma Fiumicino, Florència, Milà Malpensa, Milà Linate, Torino, Gènova, Venècia, Bolonya, Nàpols, Bari, Palerm, Catània, Comiso, Càller i Òlbia 

.