Sant Fruitós de Bages preveu iniciar avui les obres de millora urbanística en l'àmbit de connexió dels carrers Lleida i Girona, a l'entorn del col·legi Paidos, i que ha de culminar amb un nou pas per sobre del torrent de les Feixelles que comunicarà els dos carrers.

Els treballs impliquen diverses actuacions de millora pensades especialment per als vianants, amb unes millors connexions entre el nucli urbà, el col·legi i el polígon de la Bòbila.

D'una banda, s'actuarà a la vorera que comunica el Paidos pel carrer Girona fins a l'avinguda del Doctor Fleming, que ara és un pas formigonat, estret, i amb una barana senzilla, i es transformarà «en una vorera amb parrot amb una barana de ferro en condicions», diu l'alcalde, Joan Carles Batanés. A més, s'arranjarà tota l'àrea d'aparcament que hi ha a una banda del carrer, ara de terra; s'asfaltarà, s'endreçarà i se senyalitzaran les places.

També s'intervindrà al carrer Lleida, amb un pas que comunicarà aquest vial amb el carrer Girona per sobre del torrent. Aprofitant aquestes obres «i amb previsions que hi hagi més volum de gent amb el nou pont», s'eixamplarà la vorera del carrer Lleida, que ara és d'1 metre i passarà a tenir-ne 1,80.

És previst que el conjunt de les obres s'acabi cap al començament d'octubre, tot i que es faran per fases per entorpir al mínim el moviment que hi pugui haver a l'escola. Per això comencen avui, acabat el curs, i on primer s'actuarà és a l'entorn més proper a l'escola.