Albert Mulero tornarà a encapçalar la candidatura d'ERC a Castellbell i el Vilar a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el 26 de maig, després que l'assemblea local l'hagi escollit per unanimitat com a alcaldable.

Mulero és regidor per ERC a Castellbell i el Vilar des del 2011 i, segons destaca la formació republicana, "té una àmplia trajectòria com a activista social i està compromès amb la realitat nacional que viu el país". Va ser president de l'AMPA de l'escola dels seus fills, president de la Cooperativa de Serveis El Drac de Sant Jordi i membre del Consell de 10Mil a Brussel·les. Químic de formació, ha treballat com a responsable de producció a la multinacional alemanya Boehringer Ingelheim i actualment és controller de la també multinacional farmacèutica catalana Reig Jofré Group.

El 2015 va ser escollit president comarcal d'ERC Bages i afirma que "això m'ha permès tenir una visió global de la situació de molts municipis del Bages i de la seva gestió per millorar l'atenció a la ciutadania, els serveis i les iniciatives econòmiques".

Mulero explica que "cada poble és diferent, és singular, i els reptes que tenim a Castellbell i el Vilar en l'atenció a les persones, l'educació i el desenvolupament econòmic seran les nostres prioritats, sense oblidar dignificar la vida dels veïns i veïnes de les urbanitzacions on viu un terç de la nostra població".

Segons ha subratllat el candidat, "per abordar amb èxit i eficiència les mesures que cal aplicar, ERC Castellbell i el Vilar disposa d'un imprescindible equip de treball jove i qualificat". Mulero explica que "Castellbell i el Vilar és un poble dispers, i que la personalitat de cada nucli habitat, ens ofereix alhora una diversitat que ens enriqueix, perquè tots som Castellbell i el Vilar". I acaba manifestant "hem de despertar el poble, i estem segurs que després dels primers cent dies de mandat, mirarem enrere i la ciutadania ens posarà de nota un excel·lent".

L'acte de presentació de l'alcaldable republicà a les municipals del maig serà aquest diumenge dia 3 de març, a les 12 del migdia, a la plaça Barcelona de Castellbell i el Vilar (Barri Borràs). Hi participaran l'alcalde de Callús, Joan Badia; la diputada al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea; i la senadora Mirella Cortès.