03 de juny de 2020
03.06.2020
Regió7

Sant Fruitós incorpora 5 nous agents interins al cos de la Policia Local

La incorporació permetrà cobrir les 11 places d'agent que hi ha establertes en la relació de llocs de treball del cos

03.06.2020 | 09:31
Els nous agents, amb l'alcalde i efectius del cos policial

La Policia Local de Sant Fruitós de Bages compta des d'aquesta setmana amb 5 nous efectius al cos per tal de poder cobrir baixes de llarga durada i poder mantenir el servei en les millors condicions.

Aquestes incorporacions s'han contractat mitjançant un procés urgent per tal de cobrir les vacants i baixes existents actualment i poder continuar oferint aquest servei essencial de seguretat ciutadana.

A banda, un dels agents del cos de la Policia Local ha estat habilitat per ocupar temporalment una plaça de Caporal mentre el titular estigui de baixa.

Aquesta incorporació d'efectius al cos de la Policia Local permetrà cobrir les 11 places d'agent que hi ha establertes en la relació de llocs de treball del cos. Amb la totalitat dels llocs de treball de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages ocupats es compta amb un Sergent, tres Caporals, onze Agents i un Vigilant.

Un cop represos els terminis administratius, s'iniciarà el procés selectiu de personal que hi havia previst per cobrir un lloc de treball vacant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20