L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha decidit suspendre, de forma preventiva, les activitats previstes per aquest cap de setmana de l'Estiu Jove degut a que alguns dels participants en les activitats d'aquesta setmana han presentat simptomatologia lleu que podria ser compatible amb la covid-19.

Segons ha informat l'Ajuntament a través d'un comunicat, les persones que han presentat símptomes, tots ells de forma lleu, han estat sotmesos a proves PCR per tal de poder confirmar o desmentir el seu contagi. Tot i això, de forma preventiva, el consistori ha decidit suspendre les activitats previstes fins que no es confirmin els resultats, que és previst que arribin aquest dilluns.

Les mateixes fonts han informat que des de l'àrea de Joventut s'està treballant per tal de contactar amb totes les famílies i joves que han pres part en les diferents activitats des que es va iniciar l'Estiu Jove per tal que prenguin les mesures preventives necessàries.

Concretament queden suspeses la gimcana que s'havia de realitzar aquest divendres a la tarda, la festa de l'aigua de dissabte i la Laser Combat prevista pel diumenge.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha volgut transmetre un "missatge de calma" a les famílies i als joves ja que les activitats s'han suspès de forma preventiva "i no hi ha cap cas positiu confirmat, tot i això es demana que s'actuï de forma responsable" i que en cas que algun participant presenti algun dels símptomes compatibles amb la covid-19 segueixi els protocols marcats per les autoritats sanitàries.