La Fundació Cardona Històrica i l´Ajuntament de Cardona han acordat la reobertura del Parc Cultural de la Muntanya de Sal, el servei de visites guiades al conjunt monumental del Castell de Cardona i l´atenció al públic a l´Oficina de Turisme a partir de dilluns 7 de desembre. D´aquesta manera, Cardona recupera part important de la seva activitat turística adaptada a les noves circumstàncies i amb un dispositiu de prevenció i seguretat especial.

La reobertura es seguirà realitzant, igual que en els mesos anteriors, garantint totes les mesures de protecció tant per al personal que hi treballa com per als visitants, mitjançant un protocol específic dissenyat pels diferents equipaments per fer viable l´activitat. Des de dilluns ja es poden adquirir online les entrades per a la realització de les visites guiades i teatralitzades a la Muntanya de Sal i al Castell de Cardona, a través del portal entrades.cardonaturisme.cat.

D´aquesta manera, la Fundació Cardona Històrica presenta una Campanya de Nadal adaptada però que pretén fomentar les reserves als hotels, allotjaments rurals, hostals i habitatges d´ús turístic, i alhora dinamitzar la restauració i el comerç local.

La reobertura anirà acompanyada d´accions promocionals a diferents mitjans i plataformes per tal de promocionar Cardona com a destinació tranquil.la, atractiva, segura i de qualitat. Entre el mes e juliol, quan es va reobrir després del confinament de la primavera, fins al setembre (inclòs), Cardona va fer uns 18.000 serveis turístics.