El dimarts 19 de juliol tindrà lloc una jornada formativa a l’Auditori Valentí Fuster organitzada per la Fundació SHE amb el suport de Fundació “la Caixa”. En aquesta jornada, que s’iniciarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 7 de la tarda, s’impartirà el contingut dels tallers online del projecte Healthy Communities. 

L’objectiu és donar l’oportunitat a tota la població de formar-se en termes d’hàbits saludables i alhora ampliar l’assistència dels participants en una jornada de tallers presencials oberta a tothom.

Des de l’inici de la jornada fins al final, part de l’equip de la Fundació SHE es trobarà a la Sala de les Voltes en un punt d’informació per tal de donar suport tècnic a aquelles persones participants que necessitin resoldre dubtes sobre l’accés a les plataformes digitals del projecte i respondre els

qüestionaris finals de cada taller.

Durant la jornada es tractarà continguts relacionats amb les següents temàtiques de salut: motivació al canvi d’hàbits, activitat física i vida activa, alimentació saludable, gestió de l’estrès i benestar emocional i prevenció del consum de substàncies tòxiques com el tabac o l’alcohol.

Des de la Fundació SHE, animen a tots els participants i a totes aquelles persones interessades en millorar els seus hàbits saludables a assistir a la jornada i poder aprendre de la mà d’experts i expertes en cada temàtica com el doctr Xavier Orrit, Natalia Montilla, Carla Rodríguez, Alba Ribalta o Noemí Franco.

De 10 a 11 i d'11 a 12 es faran els tallers d'activitat física, de 12 a quarts de 2 el de gestió de l'estrès i benestar emocional; de 5 a 6 de la tarda el d'alimentació saludable, i de 6 a 7 el de prevenció d'addiccions (tabac i alcohol).