La casa modernista Torre Abadal d’Avinyó, conjuntament amb David Garcia, guanyador del programa televisiu Top Chef i cap de cuina i propietari del Grup Tomás, oferiran en exclusiva, els dies 19 i 20 de novembre, «una experiència gastronòmica única» amb la qual els assistents, asseguren, podran reviure «l’elegància i l’exclusivitat i el savoir-faire dels àpats senyorials d’època amb un toc modern».

Després de la gran acollida que va tenir, l’1 d’octubre passat, l’obertura al públic per primer cop de la Torre Abadal, aquest proper novembre la casa modernista d’Avinyó oferirà una nova proposta explícitament gastronòmica i en un format més íntim i selecte.

Es tracta de la primera edició de les Experiències gastronòmiques - Torre Abadal, que presentarà dos menús degustació preparats per a l’ocasió gràcies al xef David Garcia anomenats: «Heritage» i «Legacy». Les dues propostes aniran acompanyades d’un còctel de benvinguda previ que es realitzarà al hall de la casa modernista. Els comensals podran viure en exclusiva, aquesta experiència gastronòmica en «un entorn idíl·lic com és l’interior d’una casa d’estil modernista de principis del segle XX. I sobretot, gaudir del millor de la cuina d’alt nivell, emmarcada en una exigent selecció de productes de temporada i una elaboració culinària excepcional».

Des de l’accés a la Torre Abadal i fins a finalitzar l’àpat, «es crearà un ambient relaxat, cuidat i sobretot, màgic. Percebent l’exigència i la cura en tots els detalls i la solemnitat d’una casa majestuosa», expliquen els responsables del projecte Torre Abadal.

Les places, que són limitades, ja es poden adquirir de forma anticipada al web torreabadal.com i es pot escollir entre les dues opcions del sopar degustació, que es farà el dissabte 19 de novembre, i les del dinar que tindrà lloc l’endemà.