La Capitana Marvel i el Capità Amèrica es casen a Sallent

Dos veïns de Santa Coloma de Gramanet celebren al Mas de la Sala un original casament temàtic de Marvel

Una cinquantena de convidats hi participen caracteritzats de superherois de la popular factoria nord-americana

Queralt Casals

Queralt Casals

El Capità Amèrica i la Capitana Marvel es van casar ahir a Sallent. En realitat, eren Núria Parra i José Lladó, dos veïns de Santa Coloma de Gramanet que, per celebrar el seu enllaç matrimonial, van descarregar l’univers Marvel a l’hotel restaurant Mas de la Sala. L’establiment bagenc va viure un esdeveniment únic, amb un casament temàtic que va reunir alguns dels superherois més famosos de la companyia. Des de Hulk, Thor o Odín fins als X-Man, passant per Star-Lord, Lobezno i Tormenta van participar en una celebració on, des del mestre de cerimònies fins al pastís de noces, rememoraven els còmics i les pel·lícules de la factoria nord-americana.

Núria Parra i José Lladó, tots dos de 45 anys i vinculats amb el món de l’espectacle, tenien clar que no volien «un casament tradicional» i no ho va ser. Amants i col·leccionistes de tot el que envolta els còmics i pel·lícules de Marvel, Núria Parra explicava ahir que «és una afició molt maca perquè no et treus la joventut de sobre mai». Per això, van ambientar la seva boda en aquest univers amb una festa temàtica on tothom, tant els nuvis com la cinquantena de convidats, anaven caracteritzats de personatges de la factoria. Cap de repetit.

Només arribar al Mas de la Sala els convidats rebien un sobre amb una missió que ja augurava un casament diferent. Just abans de la celebració, les estrelles de la factoria eren rebudes al jardí per l’artista transformista Juan Reina que, caracteritzat de Viuda Negra va ser el mestre de cerimònies i l’encarregat de casar al Capità Amèrica i la Capitana Marvel, els dos personatges que van triar els nuvis, que lluïen uns vestits confeccionats per a l’ocasió per l’establiment barceloní Menkes. Durant la cerimònia, no hi van faltar pinzellades d’humor com quan Batman (que no pertany a Marvel sinó a DC) es a colar a la festa, o quan enlloc d’intercanviar-se anells («els superherois no en porten»), els nuvis es van intercanviar poders.

Decoració al detall

Unes grans lletres lluminoses on es podia llegir la paraula «Marvel» eren la primera gran declaració d’intencions d’una festa on, més enllà de la caracterització dels personatges, no hi va faltar cap detall i va reunir diversos elements de la col·lecció particular dels nuvis, com els cascos de superherois com Iron Man o Black Panter o unes 200 figuretes de Marvel. Un esdeveniment únic que havia començat uns mesos abans amb la invitació de boda, que era un tràiler d’una pel·lícula protagonitzada pels nuvis, i que va acabar ahir amb l’enllaç envoltats dels herois i heroïnes de la factoria que tan els apassiona. Una vetllada 100% «marveliana».

Els nuvis van comptar en tot moment amb la complicitat de l’establiment bagenc que, segons Núria Parra, «ens ho han posat molt fàcil». Els mateixos cambrers anaven caracteritzats d’agents secrets i és que, segons Mas de la Sala, els casaments «s’adapten totalment a les necessitats dels nuvis, intentant que tinguin un dia perfecte». I segur que així va ser.