Sant Fruitós desafia la pluja i rep Ses Majestats amb una estrena musical

El Cobert de la Màquina del Batre dona aixopluc a la part final de la cavalcada

Desfilada de Ses Majestats sobre la mullena pels carrers de Sant Fruitós

Desfilada de Ses Majestats sobre la mullena pels carrers de Sant Fruitós / Jaume Grandia

Jaume Grandia

La cavalcada de Sant Fruitós ha transcorregut aquest divendres amb una certa normalitat malgrat la pluja, amb un recorregut que, com ja era previst, acabava sota l’aixopluc del Cobert de la Màquina del Batre. 

Melcior, Gaspar, Baltasar, i el príncep Assuan, han desfilat amb les seves carrosses, precedits del trenet “L’Express d’Orient” i el nou espectacle de música i ball, que porta per lema “El Musical”. A la cua, tancava la comitiva un esquadró dels Armats de Manresa.

El seguici reial ha fet el seu recorregut habitual des de la carretera de les Brucardes, passant per la plaça Alfred Figueras, i cap al carrer Sallent i carrer Jaume Balmes, on hi havia una zona silenciosa perquè les persones amb sensibilitat sensorial també poguessin gaudir d’aquesta nit màgica. Al Cobert de la Màquina de Batre, s'ha lliurat la clau del poble als Reis, i els infants han pogut saludar-los en els seus trons reials, mentre a la haima les famílies han pogut gaudir de coca, xocolata, galetes, brou, i vi calent.