Entrevista | Juan Manuel González Fa set anys que participa a la Hivernal

«Li donaria un onze perquè està molt ben organitzada»

Juan Manuel González

Juan Manuel González / G.C.

Gemma Camps

Gemma Camps

Juan Manuel González, Juanmarace, que és de Martorell i té 46 anys, fa set anys que participa en la Hivernal. Enguany va triar el recorregut de 30 quilòmetres, que, al final, es va allargar fins a 45, comentava en acabar. Diu que ja li està bé que no sigui una cursa competitiva.

Com va descobrir la Hivernal? 

La vaig descobrir perquè, com que surto [amb bicicleta] amb gent de Manresa i amb alguna persona de l’organització, va comentar que feien aquesta cursa. A mi m’agraden molt els corriols i les rutes que són tècniques, i em vaig animar a fer-la.

Què li ha semblat enguany? 

Molt maca perquè hem fet molts corriols que no coneixíem, molts nous que han obert, guapíssims, molt ben senyalitzats, nets. Tot i que nosaltres sortim molt per aquesta zona, els desconeixia. 

En fa d’altres, de curses?

Sí. 

A quin nivell situaria aquesta?

Sempre que ho comento a la gent de Martorell els dic que hem de venir. Sempre la recordo com una cursa molt guapa, molt divertida i tècnica, també. Sí que és veritat que has de tenir un nivell mitjà. Per a un que comença potser no és la millor cursa, però, fent-la a poc a poc, sí. I si vas una mica ràpid, m’agrada. I m’agrada que tingui aquesta part tècnica.

I l’Strava? Què tal?

Molt bé. No he trobat ningú en aquell trosset i he pogut gaudir tirant-me avall i corrent. 

Els avituallaments bé?

Molt bé. Hi havia aigua, Coca-Cola, fruits secs, algun dolç... No li donaria un deu, li donaria un onze perquè està molt ben organitzada i el tram és molt maco perquè aquesta zona és una passada. Si t’agraden els corriols i gaudir de la bicicleta de muntanya, és la teva cursa.

Subscriu-te per seguir llegint