19 de agost de 2014
19.08.2014

La Bruixa busca dos americans

La previsió és que l'equip de Pedro Martínez tingui un interior i un exterior extracomunitaris

20.08.2014 | 07:53
Nil Sabata en un dels partits que va jugar amb La Bruixa d´Or

Al Nou Congost es treballa amb un dibuix de la plantilla amb dos bases, quatre ales i cinc homes per als joc interior. Una previsió que es pot retocat si l'economia no permet arribar a tant; en tot cas, hi haurà dos americans, dos jugadors amb segell extracomunitari, home per al joc exterior i un per dins.

Pedro Martínez ja disposa dels dos bases, que seran l'italià Peppe Poeta i Álex Hernández. El titular és el jugador transalpí, que estarà concentrat amb la seva selecció per la disputa del preuropeu, fins al dia 27 d'agost. Amb una trajectòria en la lliga italiana molt àmplia, va fer el seu debut al Laboral Kutxa el curs passat però va estar en pista pocs minuts. Amb fusta de líder, el Manresa espera molt de Poeta.

On hi ha més feina per enllestir és al joc interior. Rasmus Larsen té contracte però no es descarta que es deslligui del club. A Guille Rubio no se li ha fet cap oferta formal. Hi ha molt interès, en canvi, per Willy Hernangómez, del Reial Madrid, que vindria cedit. I amb l'americà de torn com a referència dins la zona, es vol tenir un quart pivot a més de comptar amb Nil Sabata.

Al joc exterior: es busca un extracomunitari i un jugador amb certa experiència a l'ACB, s'ha de fer oficial el retorn de Marcus Eriksson i ja s'ha anunciat el fitxatge del lituà Marius Grigonis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.