Jermain Thomas i Ricky Sánchez porten pocs dies a la capital del Bages, però asseguren que la seva adaptació és bona. Així ho ha reconegut el propi base i el pivot de l'ICL Manresa, aquest dimarts, en una visita al concessionari d'Audi Sarsa Bages.

Thomas ha declarat que «fins al moment la pretemporada està sent genial: jugadors, staff tècnic i tothom està ajudant a la transició i a fer pinya». Pel que fa a la ciutat, Thomas afirma que «encara no he tingut temps d´investigar massa, però tot el que he vist és força bonic, curiós».

Sánchez explicava que «el xoc cultural venint d´Amèrica és més gran, però l´ajuda dels entrenadors ajuda a fer aquesta transició; he trobat fins i tot un lloc on fan cafè porto-riqueny; el procés d´aglutinar-nos com a equip està sent divertit». També comentava que «després del primer partit em semblava que no sabia jugar a bàsquet, i dia rere dia he anat millorant; estic seguríssim puc donar molt més del que he fet fins ara». A més, els dos jugadors han mostrat estar satisfets amb els cotxes que Sarsa els ha cedit, i Ricky Sánchez ha confessat que condueix «tranquilet».

El President, Jaume Arnau, ha agraït públicament la col·laboració de Sarsa Bages, un dels patrocinadors importants del Bàsquet Manresa, i ha emplaçat les empreses a contribuir en la causa, així com també ha demanat a l´afició que s´aboni a viure moments d´emoció al Nou Congost.