L'ICL Manresa s'enfronta aquest diumenge (19 hores) a l'UCAM Múrcia en partit de la setena jornada de la lliga Endesa, al Nou Congost. Per a l'entrenador Ibon Navarro el matx serà molt complicat: «ens enfrontem a un equip que està només amb dues victòries pel calendari que ha tingut, amb molts rivals d'Eurolliga. Però la seva situació és irreal perquè té una gran plantilla i alts objectius. Espero que ens ajudi el fet de jugar al Nou Congost on hem demostrat que tenim un plus més. També és veritat que, fins ara, hem estat l'únic equip que només ha jugat dos partits com a local». L'ICL té el mateix número de victòries, dues, que els murcians. Fent balanç del 2-4 manresà, el tècnic vitorià analitza que «podríem estar millor però també pitjor. En tot cas, el partit d'aquest cap de setmana no és de vida o mort, ens equivocaríem molt si en la setena jornada ja esitguéssim així».

Contra l'UCAM Múrcia, Ibon Navarro no dóna per descartat poder comptar amb els pivots Ricky Sánchez i Juan José García, el primer operat la setmana passada del dit petit de la mà esquerre i el segon amb una lesió muscular. «Estan avançant en la seva recuperació i veurem si és possible». En sengles notes de premsa, el dijous 12 de novembre, l'ICL va donar un període d'entre les dues i tres setmanes de baixa per ambdós jugadors.

La prèvia del partit contra el Múrcia es va fer a les instal·lacions de Control Sistemes, que passa a ser un dels coespònsors principals del club, al costat de La Bruixa d'Or que continua com a col·laboradora. Carles Sixto, gerent del Bàsquet Manresa, va informar que Catalunyacaxia baixa en el graó de patrocinis i que es busca un tercer coespònsor. Segons Sixto, «Control va decidir fer un pas endavant i quedar-se amb un dels suports més visibles del pavelló», en aquest cas la publicitat en la pista en els cercles de tirs lliures.

Per la seva banda, Josep Obiols, com a gerent de Control Sistemes ha explicat que «el bàsquet és un dels elements que ens dóna a conèixer a tot Espanya; som una empresa que sempre hem estat a Manresa, però que ha crescut i actuem a tot l´estat». A més, el gerent de Control Sistemes ha confessat que «dins de l´empresa n´hi ha molts que som gent de bàsquet».

Navarro i Musli durant la roda de premsa d'aquest divendres al migdia.